17:19 05.04.2022

Охочих вступити до легіону "Свобода Росії" багато – представник легіону

1 хв читати
Охочих вступити до легіону "Свобода Росії" багато – представник легіону

Охочих вступити до легіону "Свобода Росії" і боротися з путінським режимом на боці України дуже багато, заявили представники легіону.

"За один день – понад 300 заяв, щоб вступити до легіону. Охочих дуже багато", - розповів представник легіону, російський військовослужбовець на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Говорячи про кількісний склад легіону, він зазначив, що його чисельність велика, але точної кількості з міркувань безпеки не назвав.

"До нашого легіону також входять наші брати-білоруси. До нашого легіону входять діючі та відставні військові Російської Федерації і не тільки. Приїжджають люди з різних країн, щоби боротися з путінським режимом", - розповів іще один представник легіону.

За словами легіонерів, здавшись у полон і вступивши до легіону, вони розповіли ЗСУ, як діють батальйонно-тактичні групи армії РФ, оскільки самі неодноразово брали участь у різних навчаннях на території Росії.

Бійці легіону наголосили, що на території України немає жодної спеціальної операції.

"Тут йде справжня війна проти мирного населення", - наголосив один із легіонерів.

Учасники пресконференції закликали військовослужбовців РФ здаватися в полон, вступати до легіону і разом боротися з путінським режимом, "щоб колись Росія стала вільною країною".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

Дві третини українців підтримують довгострокове збільшення фінансування безпеки та оборони - соцопитування

Результати другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Київська організація Червоного хреста звернулася до правоохоронних органів у зв'язку з порушеннями в Печерській організації після відповідного звернення на інформлінію - голова міськорганізації

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА