13:44 21.03.2024

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

2 хв читати
21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум, організований для мобілізації трансатлантичної підтримки України. Гасло цьогорічного форуму: «Україна каже світу: переможемо разом!».

Форум присвячується десятій річниці підписання політичної частини Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом, що стало одним з найважливіших досягнень Революції Гідності. Історичний вибір українців став життєвим шляхом до нашої свободи, яка не має альтернативи.

Серед головних тем, що обговорюватимуться в Києві впродовж двох днів роботи, - ситуація на фронті, термінова військова допомога Україні, вступ України до ЄС і НАТО, підготовка до виборів Європейського парламенту, Саміту НАТО у Вашингтоні і виборів Президента Сполучених Штатів, бачення стратегії Заходу та України.

an3.jpg

У форумі візьмуть участь високі представники НАТО і Європейського Союзу, міністри оборони держав-партнерів, європейські і американські політики та експерти, міжнародні діячі, світові фахівці з міжнародних відносин і проблем безпеки, дипломати, журналісти і громадські активісти.

На запрошення Голови КБФ, Прем’єр-міністра України у 2014-16 роках Арсенія Яценюка та його команди, у рамках дискусій Форуму - в онлайн режимі і за безпосередньої участі – виступатимуть понад вісімдесят іноземних та українських промовців.

Серед них, зокрема, такі відомі міжнародні діячі, як: Президент Європейської Ради у 2009-14 роках Герман Ван Ромпей, Президент Європейської Комісії у 2004-14 роках Жозе Мануел Баррозу, Перша Віце-президент Європейської Комісії у 2010-14 роках Баронеса Кетрін Ештон, члени Ради Безпеки КБФ - Прем’єр-міністр Естонії у 2014-16 роках Тааві Рийвас і Прем’єр-міністр Литви у 1999-2000 та 2008-12 роках Андрюс Кубіліус, Командувач Сил США у Європі у 2014-17 роках, Генерал-лейтенант Бен Годжес, Генерал США Гордон «Скіп» Дейвіс мол., Командувач Центрального командування США у 2008-10 роках і Директор ЦРУ США у 2011-12 роках, Генерал Девід Петреус.

У роботі Форуму також братимуть участь депутати Європейського парламенту та представницька американська делегація. Вичерпний перелік учасників буде оприлюднено в день Форуму.

Програма форуму.

Київський Безпековий Форум, заснований фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», – головна платформа нашої держави для обговорення проблем війни і миру, національної і світової безпеки.

Партнери Форуму: Атлантична Рада, Центр інформації та документації НАТО, Національний демократичний інститут, Чатем-Хаус, Фонд імені Фрідріха Еберта.

Пряма трансляція розпочнеться 21 березня об 11:00 на ресурсах КБФ і наших медіапартнерів:

Facebook КБФ 
Сайті КБФ 
YouTube Фонду «Відкрий Україну» 
YouTube Арсенія Яценюка 
Facebook Арсенія Яценюка

Інформаційні партнери КБФ: Еспресо, Громадське радіо, Цензор.НЕТ, ТВА, Гордон, Gazeta.ua, Інтерфакс-Україна, Главком, Ukraine World, Медіацентр Україна, Український кризовий медіа-центр, «День». 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА